Pharmatex

Dobrý den, vysadila jsem HA po operaci slepého střeva, mám z toho docela rozhozený cyklus. chtěla bych vědět, zda se může užívat pharmatex samotný bez např. kondomu nebo jiné antikoncepce? a jaká je spolehlivost pharmatexu? je lepší krém nebo ty globule? a co to vlastně jsou ty globule? těhotenstí zatím neplánujeme a kondom nám nevyhovuje. žádnou jinou možnou antikoncepci neznám. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud máte poruchu cyklu, doporučuji navrátit se k hormonální antikoncepci. Všechny ostatní metody s výjimkou kondomu mají nižší spolehlivost a doporučovala bych je vždy s kondomem kombinovat. Globule jsou zaváděcí tablety, je nutno je zavést co nejhlouběji do pochvy, kde se rozpustí.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pytiriasis rosea Byla jsem na kožním s červenými skvrnkami a byla mi...
 
Naposledy čtené: