Pharmatex

Dobrý den, můj dotaz je na krém Pharmatex. Využíváme ho už celkem delší dobu a bez problému-zatím většinou s přerušovanu souloží ...ale nyní to právě bylo sice s přerušovanou, ale po přítelově vyvrochlení jsme ještě znovu pokračovali v sexu, tak mě napadlo, když má žena tzv. mokrý orgasmus může to mít potom vliv na menší antikoncepční účinnost krému? Vím, že se má aplikovat další dávka při každém dalším pohl. styku(po vyvrcholelení partnera do partnerky), ale mám na mysli to, když trvá pohl styk např. 2h a žena má v průběhu mokrý orgasmus, a pak až vyvrcholí přítel, nemůže to krém nějak vyplavit?...v letáku se o tomto nic nepíše, tak snad to žádný vliv nebude mít. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy používáte li jej podle návodu je poměrně značně spolehlivý. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: