Pharmatex

Dobrý den,sice již o Pharmatexu bylo řečeno mnoho,ale přesto se zeptám.Tato metoda antikoncepce mi velmi vyhovuje,ale všude se dočítám rozporuplné názory na tento přípravek co se týče jeho spolehlivosti. Je tedy holý nerozum spolehnout se jen vyloženě na Pharmatex samotný, bez další ochrany?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můj osobní názor je, že bych jej raději vždy kombinovala s kondomem /nebo pesarem/, spolehlivost této antikoncepce se nikde neuvádí (alespon jsem ji nenašla) a kondom vás zároven chrání před sexuálně přenosnými nemocemi (nejen AIDS, ale i syfilis, kapavka, obávané chlamydie a HPV viry...) Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: