Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na účinnost Pharmatexu. Mám stálého partnera, HA brát nemůžu, s kondomem nic necítí. Výpočtům plodných dnů až tolik nevěřím a vzhledem ke svému věku a zdravotním problémům si nemůžu dovolit žádné další prostředky.. Proto bych se ráda zeptala, jestli stačí Pharmatex globulky za předpokladu, že by se přítel udělal ven? (popř. ještě ten výpočet plodných dnů) Děkuji, přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Pearl index (tj. počet těhotenství na sto žen užívajících danou antikoncepci jeden rok) je u Pharmatexu velice nízký: 0,68 – 2,8 (oproti samotnému kondomu, u kterého je Pearl index udáván 4 – 14).Takže přidáte li ještě výpočet plodých dní měla by jste být dostatečně chráněna příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Zápach z úst. Nepříjemnost, která se možná týká i vás
Vývoj novorozence
Články: Vývoj novorozence
Novorozenecké období trvá...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte 8 potravin, které vyvolávají nejčastější alergie
Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Články: Ženy v ohrožení aneb Bezbolestný infarkt
Nejnovější výzkumy odhalily...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Borelióza a revmatoidní artritida? Záměna možná!
Články: Borelióza a revmatoidní artritida? Záměna možná!
Dvě různá onemocnění, dvě...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: