Pharmatex

Když je ucinek tohoto krémů až 10hod.je možné si jej aplikovat třeba i hodinu před sexem nebo to nebude tak účinné jako pri aplikaci těsně před sexem? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Bude účinný i hodinu před stykem, odmínkou je, že se musí udržet v pochvě v dostatečném množství.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: