Pharmatex

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na nejasnost ohledne tohoto spermicidního krému. Jelikož HA nemohu ze zdravotních důvodů užívat a prezervativ nám s partnerem nevyhovuje, rozhodli jsme se zkusit Pharmatex s kombinací přerušované soulože. Všude jsem se dočetla, že 2hodiny před a po, nesmím použít na intimní partie mýdlo. Mohu ovšem ihned po souloži vypláchnout krém čistě jen vodou? 2hodiny po souloži čekat, abych se mohla jít umýt od zbylého krému (četla jsem, že vytéká) mi přijde dlouho. Jsem zvyklá jít po aktu většinou spát. Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Výplach pochvy se nedoporučuje po dobu 2 hodin po souloži a to ani čistou vodou. Opláchnout lze jen zevní genitál. Tedy i to co z Vás vytéká ven lze opláchnout.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: