Pharmatex a lubrikant

Dobrý den, chci se zeptat může snižovat použití lubrikantu účinek krému Pharmatex? Vím, že by se neměl používat spolu s ním žádný další vag. přípravek, ale chápu to dobře že jen kvůli tomu, aby nevznikl nějaký než. účinek např. pálení nebo tak? Pharmatex mi pro dostatečnou lubrikaci prostě nestačí, a tak používáme i lubrikant žádné nežádoucí účinky to zatím nemělo...ale ptám se kvůli tomu, jestli je tedy Pharmatex stále účinný při použití lubrikantu?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, Pharmatex sám má velmi vysoký lubrikační efekt, většinou není třeba použíívat ještě jiný lubrikant. A jelikož lubrikace u ženy je projevem jejího vzrušení, doporučovala bych Vám zkusit zesílit lubrikaci touto cestou. Pokud by to nepomohlo, můžete samozřejmě k Pharmatexu použít nějaký další lubrikant, ale bez aditivních látek, ideálně na silikonové bázi.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: