Pharmatex a zánět močového měchýře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, že mi Pharmatex způsobil zánět močového měchýře. Jednu dobu jsem na ně trpěla, pak se to na rok zlepšilo, ale po tom, co jsem 2x vyzkoušela pharmatex se mi to opět vrátilo hnedka. Tak mě napadlo, jestli to nemůže mít souvislost? Děkuji za odpověd a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Marie, přípravek Pharmatex dle všech dostupných informací nezpůsobuje při správném používání záněty, a to ani močových cest. V případě přecitlivělosti na účinnou látku (benzalkonium chlorid) se může vyskytnout alergie projevující se jako pálení, zčervenání, zvýšená dráždivost a svědění. Doporučuji Vám domluvit si v ambulanci internisty nebo nefrologa standardní mikrobiologické vyšetření moče k vyloučení či potvrzení močové infekce. S pozdravem, Milan Hrubý

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: