Pharmatex čípky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na čípky Pharmatex. Chci se zeptat jestli jsou spolehlivé, pokud přítel vyvrcholí přímo do mě. Vím, že určitě ne 100%, ale chtěli bychom to vyzkoušet a nestojím o to abych otěhotněla. Antikoncepci nemohu brát žádnou, jelikož mám Leidenskou mutaci. Občas používáme prezervativ, ale bohužel se musím přiznat že víckrát se milujeme bez něj. Rovnou se zeptám v čem je tak nebezpečná přerušovaná soulož, protože přítel se dost hlídá, ale zároveň jsem četla o preejakulační tekutině, díky které prý mohu otěhotnět také. Předem díky za odpovědi na mé dotazy! Hezký den, V

Odpověď odborníka:

Mohla by jste uvažovat o tělísku, nebo pro jistotu kombinovat čípky a kondom, přerušovaný styk není zcela spolehlivý při největší opatrnosti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-16 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: