Pharmatex globule

Dobrý den paní doktorko, mohu se zeptat na Váš názor na používání antikoncepce Pharmatex ve formě globulí - konkrétně by mě zajímalo, jestli ji (samozřejmě při správném použití a dodržování všech zásad aplikace - nepoužívání mýdla před a po apod.) považujete za dostatečnou a spolehlivou bez nutnosti použití dalších antikoncepčních metod? Dále by mě zajímalo, zda nevadí, že se aplikuje globule třeba hodinu (až dvě) před stykem? Mají prý působit až čtyři hodiny, jen mě vyděsilo, že během styku rozpuštěná část vyteče ven - nevadí to? Velice děkuji předem za odpověď. Alena V.

Odpověď odborníka:

Je to možnost ale rozhodně bych její spolehlivost nepřecenil vhodná je kombinace například s kondomem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x