Pharmatex-krém

Dobrý den, nemůžu brát antikoncepci a kondom nám nevyhovuje uvažujeme proto o pharmatex krému, avšak četla jsem plno kladných i záporných reakcí, chtěla bych se proto zeptat, jestli je veliká šance otěhotnění pokud budeme použivat pharmatex s kobminací s přerušovanou souloží. Je mi jasné že nic není 100% ale tato varianta mi připadá docela bezpečná... děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Přerušovaný styk není příliš spolehlivá metoda,ale Pharmatex je dosti spolehlivý,ideální je kombinace s kondomem,ale pokud vám nevyhovuje kombinujte alespoň tak, jak jste napsala. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Pharmatex | Od: Sára | 11.12.2015 11:24
Dobrý den,
chtěla jsem se jen zeptat,nemohu antikoncepci a
toto je asi moje poslední šance před
kondomem.Je mi jen 19 a ráda bych se
dozvěděla své šance.
Jen by mě zajímalo,jestli i přes to ,že
nepoužijeme kondom a ani se nebude konat
přerušovaná soulož je to bezpečný přípravek. Mé
obavy z těhotenství jsou velké.
reagovat
re:Pharmatex | Od: uLékaře.cz | 11.12.2015 13:12
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: