Pichani pod levym prsem

Dobry den mam dotaz na me pichani pod levym prsem.Mela jsem 2 mesice kasel.Kde jsem byla na plicnim delali mi rengen a vse bylo v poradku.Jsem astmatik(2 roky jsem ale nebrala zadne leky,protoze jsme se dohodli s lekarem,ze kdyz budu bez potizi nic brat nemusim)dostala jsem simbicord 200 po 14 dnech jsem prisla znovu,protoze jsem mela silenou rymu,bolesti ucha a hlavy a pote i oteklou tvar dostala jsem klacid,ktery ted dobiram.Kaslu jeste trochu stale(kasel celkem mokry) a ryma jeste take trochu stale.Ted me ale ke konci cca 7 dni boli kdyz si dycham ten simbicord pri nadechu a nebo kdyz kaslu pri nadechu pod levym prsem.Je to bolest primo v jednom miste.Nadechnu se a primo pod prsem.Nevim s cim to muze mit souvislost jestli nemam jit znovu k lekari.Dekuji za odpoved!

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Lékaře byste navštívit měla. Po doaplikování antibiotik by bylo moudré zkontrolovat Váš celkový stav, zhodnotit význam kašle. Píchání může být v souvislosti s druhotným přetížením struktur pohybového ústrojí, které reagují jistým způsobem na poruchy vnitřních orgánů, ale "konečné" posouzení je na lékaři, který Vás doopravdy klinicky vyšetří.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: