Píchání u srdce

Dobrý den!Děkuji za tyto stránky, chtěla bych se na něco zeptat!Už rok mě občas píchá u srdce, hlavně v těhotenství, teď mám 8mi měsíční dceru a občas mi tam taky píchne, někdy je třeba 14 dní klid a někdy třeba 3 dny po sobě aspoň 1 denně.....Čeká mě operace kýly, může to něco znamenat?Nikdy jsme takové problémy neměla?Mám angínu a dr mi řekl, že poněvadž je mám často a to odmalička , mám si nechat srdce vyšetřit, proto nad tím přemýšlím????Nikdy jsme s ním neměla problémy, děkuji PS:Bojím se, že mi ta kýla uskřine dřív než půjdu na vyšetření, a pak následných komplikací u operace

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření na kardiologii bych Vám rozhodně doporučovala.Pokud se obáváte uskřinutí kýly zkuste si domluvit brzčí termín operace.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: