Píchání u srdce

Dobrý den, chci se zeptat,před třemi týdny jsem se léčila se zápalem plic a zánětem podhrudnice.Brala jsem dvoje antibiotika a rentgen ukázal že je vše už v pořádku.Po pár dnech se ale objevily bolesti kolem srdce,bolí mě to při každé činnosti a sem tam bolest vystřeluje do levé ruky.Je možné že by nemoc nebyla dobře doléčená nebo to může mít i jiný význam?

Odpověď odborníka:

Mohlo dojít ke vzniku vazivových změn (fibróza pleury), srůsty mohou omezovat pohyby plic a vést k podobným obtížím. Pokud obtíže neustoupí během dvou týdnů nebo budou-li se dokonce zhoršovat, doporučuji vyšetření plicním odborníkem - pneumologem.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: