Píchání u srdce, vysoký tlak

Dobrý den,Po odvozu rychlou jsem měla tlak 160/205-3 dny v nemocnici,berupiramil 2,5tlak se upravil ale na EKG jsem měla krátký PQ interval 0,10s,QRS 0,09,QT 0,422s,QTc430s,STizoel.Tneg.III,avF,R/S V4.RES:SR.Obvodní lékařka mi nechtěla napsat sono,že když mám jen občasné bušení srdce,píchání a nevolnost,že není třeba.šla jsem ale sama na sono a napsali mi:dilatace koronárního sinu na 22mm.,není chlop vada,není plic.hypert.,norm.syst.fce pravé komory.Na CT jsem nemohla kvůli fobii a žílu mi proF1/1nemohla sestra napíchnout na levé ruce ani po5 pokusech.Mám ještě absolvovat Holter3 dny.Mám se bát nějakého kolapsu?Jaké bych měla absolvovat vyšetření?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Stačí když absolvujkete Holter EKG, ev. na zvážení po stabilizaci stavu je zátěžové EKG ergometrie. S pozdravem

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
Články: Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
O spojitosti mezi hlubokou...
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Články: Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Tuto otázku si klade mnoho...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x