Píchání v boku

Mam problemy s nadvahou skoro nejim a kazdy den posiluji.Kdyz cvicim sed-lehy tak me po chvili zacne pichat v boku neprijemne.Mam pocit ze jsem asi pred 2-3 lety spolknul cele paratko akorat si nejsem jisty jestli jsem ho predtim nez jsem se napil vyndal nebo jestli jsem ho doopravdy spolknul :D Je mozne ze nasledky se mohly projevit az ted ? bojim se jit na vysetreni. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dominiku,
po požití párátka by se potíže s největší pravděpodobností projevily ihned a zřejmě by se zabodlo někde v jícnu či žaludku (což byste jistě poznal), pokud by nějakým zázrakem došlo až do střeva a tam by ukončilo svou pouť, znovu by se dostavily nějaké příznaky ve formě bolestí, krve ve stolici či perforace střeva, popř by vyšlo se stolicí. Čili předpokládám, že vaše potíže bude způsobovat něco jiného, každopádně navštivte svého ošetřujícího lékaře. S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Průjmy mohou mít mnoho barev. Důvodů je spousta
Články: Průjmy mohou mít mnoho barev. Důvodů je spousta
Každého jednou za čas...
Tyreotoxická krize: příznaky rozpoznejte včas, jde o život!
Články: Tyreotoxická krize: příznaky rozpoznejte včas, jde o život!
Tyreotoxická krize je život...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Články: Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Klíšťata nemá v lásce asi...
Alergie na slunce
Články: Alergie na slunce
S časem dovolených a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: