Píchání v břiše

Dobrý den,mám za sebou 2 laparoskopické operace se zánětem malé pánve až pobřišnice(infekce po porodu).Po operacích je to již dva měsíce.Problém je v tom,že mě asi poslední měsíc občasně píchá v bříše.spíše na boku pod žebry.Gynekol.nález :cysta,odběr krve vpořádku.Mohou to být poškozená střeva z těh množství antibiotik?Předem moc děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poškození střev z antibiotik není vůbec pravděpodobné. Po operacích je sice 2měsíce, ale z hlediska hojení to není tak dlouhá doba - může jít ještě o následky po operaci - hojení. Pokud by píchání pořád (po 3-4 měsících po operaci) přetrvávalo, běžte se poradit na to oddělení, kde jste absolvovala operaci, mohlo by jít o srůsty, které se po zánětech tohoto druhu v břišní dutině někdy následně vyskytují. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: