Píchání v konečníku, zánět tlustého střeva

Dobrý den, léčím se se zánětem tlustého střeva-Asacol užívám. Poslední dobou neustálé nucení na stolici, ale bez výsledku, začalo mě trápit píchání vevnitř konečníku, přechází to do rodidel, že nemůžu pomalu chodit. Může to být způsobené tím zánětem, ppopř. třeba špatná strava? Prosím o radu, jestli neni třeba nějaký volný lék na to. A ještě jeden dotaz. Když mám pocit plnosti - nemůžu si dojít na toaletu, tak po pohlavním styku mě začně hrozně bolest opět v konečníku a píchat v celém spodku..proč to dělá..:( děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, problémy mohou být způsobeny jak zánětem střeva, tak například i infekcí močových cest. Doporučoval bych tedy návštěvu ošetřujího lékaře, který Vás důkladně vyšetří a navrhne další postup. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
trombociti | Od: Eva | 26.5.2015 16:04
Dobrý den, prosím o radu, manžel má špatnou krev, má málo trombocitu. Co to může znamenat. Poslední hodnota byla 40 jednotek. Lze nějak pomoci přírodní cestou. Myslím stravou? Děkuji Vítová
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
4 mýty a pravdy o plísních
Články: 4 mýty a pravdy o plísních
Ten boj mnozí z nás svádí...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Příznaky spojené s Crohnovou chorobou ovlivňuje také menstruační cyklus
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x