Píchání v podbříšku

Dobrý den, jsem v 8 týden těhotná a chtěla jsem se zeptat zda je normální (běžné) ostřejší píchání v podbříšku. Bohužel můj doktor má dovolenou, tak se bojím abych něco nezanedbala. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

slabé bolesti v podbřišku mohou pro zvětšující se dělohu býti,pokud by se vám cokoliv nezdálo navštivtě lůžkové gynekologické oddělení kde je stálá služba příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x