Píchání v uchu po odstranění nosní mandle

Po recidivách zánětu středního ucha mě byla před 2 měsíci odstraněna nosní mandle. Je mě 58 r.,krční mandle mě by v dětství také odstraněny.Lékaři mě diagnostikovali chronickou rýmu. Občas mě slabě píchá v uchu a pobolívá hlava přejde to nebo mám navštívit lékaře ORL?

Odpověď odborníka:

Vážená paní Blanko, rýma se může komplikovat např. zánětem středního ucha. Pokud je Vaše chronická rýma alergického původu, doporučuji Vám podstoupit vyšetření alergologem a domluvit se na trvalé protialergické léčbě. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: