Pichava bolest v podbrisku.

Dobry den,pane doktore,v posledni dobe me trapi bodava bolest v podbrisku a vajecnikach.Pred mesicem a pul jsem mela nechraneny sex, od te doby jsem byla na gynekologii na preventivni kontrole a byla vysetrena ultrazvukovou sondou.Pan doktor mi sdelil ze je to vevnitr "ciste" mensis jsem sice dostala a pochybnosti tam jsou.Je mozne ze bych mohla byt tehotna?

Odpověď odborníka:

Když jste absolvovala vyšetření včetně ultrazvuku s negativním nálezem je gravidita velmi nepravděpodobná, můžete si ještě pro jistotu udělat gravitest,ale asi bude také negativní, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: