Pichlava bolest hlavy

Dobrý den je mi 21 let mám 3 zdravé děti právě poslední ještě kojím.Když jsem byla po prvé těhotná měla jsem silné pichlavé bolesti hlavy že jsem musela do nemocnice do Karviné ale tam mi zjistili jen to že mám někde velký zánět ale nikdy nezjistili kde. Mívám to občas ale nějak se mi to dost zhoršuje je to na temeni kosti šla bych i k doktorovi ale se 3 dětmi nemám ani kdy manžel je pořad v práci tak chci je vědět jestli to normalní a da se to vydržet nebo to může být něco vážné? Jinak mám diagnistikovanou Liedenskou mutaci a mutaci F2 a riziko trombozy prosím poradte co si mužu vzít za nějaké léky pro kojíci?

Odpověď odborníka:

Vážená paní,pokud jste byla vyšetření v nemocnici,Vaše potíže asi nevyžadují nemocniční léčbu.Záněty se potvrzují nebo vylučují laboratorními metodami,poškození mozku vyžaduje Ct nebo MR vyšetření.Při kojení se povoluje pouze Paralen tbl Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Růstové grafy ukážou
Články: Růstové grafy ukážou "budoucnost"
Růst a jeho sledování patří...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: