Pichlava bolest v levem p...

pichlava bolest v levem prsu a začínající v levé paží, pod levou lopatkou bolestivé místo citlivé na dotek,ztuhlost a bolest krční páteře, vždy když mě to pichne zamotá se mi v hlavě.Toto trvá již 3 dny a zhoršuje se to, paralen již přestává zabírat. Pro roztrušenou sklerozu beru prednisol, lanzul, imuran, zoloft, nyní 2 týdny si picham rebif, muže to být reakce na léky?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jarmilo! Příznaky, které popisujete, mohou být reakcí na léky, ačkoli to není příliš pravděpodobné. Podle typického popisu (a bez dalšího vyšetření) se mi jako nejpíš možný důvod jeví svalová bolest z námahy nebo nevhodné polohy. Zkuste se poradit z fyzioterapeutem, nebo si sopřejte dobrou masáž. Pokud to bude bez výsledku, vyhledejte lékaře a potíž s ním konsultujte.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: