Pichlavá bolest v oblasti třísel a do varlat.

Dobrý den, před dvěma dny jsem vám psal ohledně mého problému ( píchání těsně nad penisem- levá, pravá strana). Zašel jsem si tedy k mému lékaři. Ten mě podrobně vyslechl a prohlédl. Přišel na to, že pichlavé bolesti v oblasti nad penisem ( v levo i v pravo), vystřelující do varlat a občas i do břicha budou s největší pravděpodobností od třísel. Kroutil mi s nohy a při některých polohách mě píchlo v těchto oblastích více. Z toho odvodil, že můj problém bude nejspíše od třísel. Kýlu prý nemám, slepé střevo nejspíš také ne. Předepsal mi na bolest lék - Diclofenac, že prý bolest do 2 dnů přejde. Bolest stále přetrvává, píchá mě nad penisem vlevo i v pravo a občas mi bolest vystřeluje do varlat a do břicha. Přijde mi, že Diclofenac vůbec nezabírá. Moje otázka zní: Je to normální, že když jsou namoženy třísla, že vystřeluje píchání do varlat i do břicha? Neměl bych si zajít k urologovi na podrobnější vyšetření močových cest, případně ledvin apod.? Nebo nemůžu mít nějaký zánět někde v těchto místech? Nebo mám být trpělivější. Už opravdu nevím co s tím, píchá mě to pořád v kuse, sice se to dá vydržet, ale je to velmi nepříjemné. Děkuji za každou radu a odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je problém v tříslech, tak na Vás urolog nemá co vyšetřovat. Odtud se bolesti mohou šířit i do varlat i do břicha a dokonce i do zad

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: