Píchnutí hmyzem

Před 14 dny mě píchla včela do ucha. Udělala se mi bolestivá boule pod uchem, která se už nyní zmenšuje, má tak 1,5 cm. Je to normální reakce? Nebo bych měla navštívit lékaře?Jiné problémy nemám. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Zřejmě jde o zvětšenou lymfatickou uzlinu jako reakci na bodnutí, to lze označit jako možnou normální reakci a pokud se stav postupně lepší a nemáte jiné potíže, návštěva lékaře dle mého názoru není nutná...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: