Píchnutí o hrot

Dobrý den,měla bych dotaz.Dva roky žijeme v nájemním bytě, když jsem vytírala podlahu,odchlíplo se linoleum,snažila jsem se to vytřít i pod ním a píchla jsem se o takový ostrý rezavý hrot,vypadalo to jako zlomená špička špendlíku ale mám strach zda to nebyla zlomená špička z injekční jehly, kterou tady mohli zanechat předchozí nájemníci. Hrozí zde nebezpečí nákazy virem HIV? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nákaza HIV zde nehrozí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: