Pichnuti od včely

Dobrý den, mam dotaz, který se týká mé alergické reakce na bodnutí včelou. Před 14 dny mě venku do nohy pichla včela, první den mě noha skoro nebolela, druhý den už to bylo horší, noha otekla a začla dost bolet. No a třetí a čtvrtý den jsem se na nohu nemohla skoro postavit, natož normálně chodit. Tak jsem si došla k lékaři a ten mi předepsal antibiotika Amoksiklav, prášky Dithiaden a mastičku Bactroban. Antibiotika jsem dobrala a nyní je to 4. den od jejich dobrání a noha mě na dotyk stále bolí..Je to v pořádku? Jinak jsem zapoměla uvést, že mi lékař řekl, že se mi do nohy dostala pravděpodobně infekce..Ale žádné krevní testy mi nedělal..Mám to tedy nějak řešit nebo počkat?Děkuju za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den určitě by bylo velice vhodné laboratorní vyšetření k potvrzení jestli zánětlivá reakce netrvá dál, pak eventuálně by bylo vhodné pokračovat dál antibiotiky, ale bylo by vhodné, kdyby Vás viděl specialista kožní lékař. S pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Interrupce
Články: Interrupce
Mnoho žen se po prodělaném...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Atopický ekzém může zkomplikovat infekce
Články: Atopický ekzém může zkomplikovat infekce
Pro svůj vznik v prvních...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pánové, máte potíže s erekcí? Někdy za to může nemocné srdce
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: