Piercing

Dobry ten pane doktore kamoska mi chce udelat pircing na kuzi na penisu je naky ryziko ale budem mit to zdyinfikovany muze se ne co stat ? A bude to hodne bolet ?

Odpověď odborníka:

Určitě neprovídět. Penis má jemnou kůži, velmi bohaté cévní a lymfatické zásobování a zde jakákoliv i malá infekce může vést k vážnější až vážné infekci s následky. Nic podobného na penisu bych neprováděl. Rozhodně bych předtím velmi varoval.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: