Piercing

Dobrý den, je mi 18 let a před rokem u mě zjistili Leidenskou mutaci ( měla jsem trombózu v pravé horní končetině). Beru warfarin a přibližně za měsíc bych ho měla začít vysazovat. Proto se chci zeptat, jestli by mi mohlo nějak ublížit, kdybych si nechala udělat piercing ( myslím až po vysazení warfarinu). Jeden už mám a dělali mi ho v té době, kdy jsem ještě vůbec nevěděla že poruchu srážlivosti krve mám a neměla sem s tím sebemenší problém. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Piercing by neměl vést k žádným komplikacím se srážlivostí krve.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: