Piercing do horního rtu

Dobrý den, asi před 3lety jsem chtěla piercing a tak jsem si ho píchla sama do horního rtu.Neměla jsem s tím žádné problémi,ale pak jsem šla studovat obor,na který piercing nesmí být.Nechala jsem si ho tedy zarůst,ale zůstala mi po něm malinká dirka zarostlá,kterou nezamaskuje ani nejdražší make-up.A však teď jdu studovat na další školu při které si piercing můžu dovolit a já bych ho ráda měla,ovšem bojím se zda není nějaké riziko při propíchnutí zjizveného místa.Pochopitelně teď bych už šla za odborníkem,ale chci předem vědět zda není větší riziko při propíchnutí jizvy.Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemusíte se obávat, je možné propíchnutí v tom samém místě.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: