Piercing ušní chrupavky

Dobrý den. Před třemi lety jsem si nechala píchnout levou ušní chrupavku (resp. "nastřelit), v kosmetickém salonu, tedy v žádném renomovaném pierce studiu... Do týdne mi otekly za levým uchem mízní uzliny, dětská lékařka mi řekla, že se naušnici musím vyndat a s piercingem je konec. Dnes, v 19 letech si chci nechat znovu píchnout ucho, ale v normálním studiu, kanylo či jehlou. Je velká pravděpodobnost, že se mi znovu vrátí problém? Předem velmi děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chrupavka je velice citlivá a obtížě se hojí, je tedy možné, že se obtíže budou opakovat.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Chrupavka | Od: Andrea77 | 6.7.2014 10:58
Ahoj, není moc důvod aby si měla nějaké problémy když dodržíš pár zásad. Jednak jdi do nějakého renomovaného studia a ne k lékaři, tam ti dají rady jak se o to starat a potom si hlavně kup kvalitní náušnici. Podle těch problémů co píšeš bych to viděla na špatný materiál. Dobré zkušenosti mám například s http://www.anchor-piercing.cz/
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: