Piercing v jazyku

Dobrý den moc děkuji za předchozí odpověď. měla bych ještě dotaz. Vadí při hojení užívání antibiotik OFLOXIn..? Popřípadě zabránilo by mě to zánětu v propíchlém jazyku..? Předem moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,hojení to nevadí,zánětu by to asi zabránilo, v případě, že by dotyčná baterie byla na ofloxacin citlivá.Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: