Piercing v pupíku

Dobrý den..Nedávno jsem se dočetla, že piercing v pupíku není vhodný pro lidi s nízkou imunitou, protože píchnutou dírkou a přes piercing se prý o těla dostávají různé infekce a vedou pak i k obyčejné chřipce a pod. Je na tom něco pravdy? Nemám s ním žádné problémy typu hnisání atd. jen by mě zajímalo jestli tedy může ovlivňovat můj organismus i více.Moc děkuji za odpověď..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je rána po piercigu zhojena, nepředstavuje téměř žádné riziko. Pozor ale na alergii na použitý kov a případné hnisání. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: