Piercing v pupíku

Dobrý den! Chtěla bych se zeptat, v úterý (8.4.) si jdu nechat píchnout piercing do pupíku, ale 28.4. jedu do nemocnice, bude to 20dní po vpichu, a tak maximálně na hodinku bych potřebovala piercing vytáhnout, nebude to vadit?? Nezaroste mi to nebo tak? Předem děkuji za odpověď :)

Odpověď odborníka:

Po 3 týdnech od piercingu by již rána zarůst neměla.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: