Pigmentové névy

Asi před 9 měsíci jsem nechráněný pohlavní styk. Zhruba před půl rokem po alergické reakci na nějakou chemikálii mi na levé straně pupíku vyrazily pigmentové skvrny s tím že jsem dostal strach a konzultoval to se zdravotní sestrou s tím že mi řekla že to nic není, ale nikdy nevíte dokud nepůjdete na test. Chci zeptat jestli je možná nákaza HIV a kde se nechat testovat. Dále přikládám fotky k posouzení zdali se tím mám vůbec zabývat. K fotkám, z mého pohledu to vypadá jen jako pigmentové skvrny zarudnutí lze pozorovat až po vyfocení. Zatím jsem to ničím nemazal a skvrny se dle mého zdání nerozšiřují ani nijak nesvědí. Nikde jinde na těle nic podobného nemám.

Odpověď odborníka:

Dle vámi přiložené fotografie se jedná o benigní nález - pigmentové névy. Test na HIV vám může udělat na vaši žádost PL. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: