Pigmentové skvrnky

Dobrý den, už nějaký rok mě trápí drobné pigmentové skvrnky na rukou a chtěla bych si to dát odstranit IPL ale mám obavy z léta že se znovu objeví ??????(ráda se opaluju)..........a jestli mi pomůžou tablety OXELIO pro tmavší barvu kůže i když jsem spíše světlejší typ pleti??????

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ivcucenko! Výsledek aplikace IPL laseru není stoprocentně zaručen, výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Vyzkoušet ho ale samozřejmě můžete. Pokud jste, jak říkáte, světlejší typ, opalování vám bohužel doporučit nemohu, v létě byste se měla naopak chránit krémy s vysokým ochranným faktorem (tablety Oxelio dostatečnou ochranu neposkytují). Na trhu jsou i ochranné krémy s přídavkem make-upu, které pokožku chrání a zároveň ji dodají lehce opálený vzhled, zkuste se poradit v lékárně. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x