Pigmentové skvrny

  • Dotaz od: RENATA SKOBRTALOVA
  • Publikováno: 5.3.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den. Před 20-ti léty jsem byla na operaci štítné žlázy.Vyoperovali mi jenom půlku. Po 5-ti letech jsem začala brát Letrox 50 a od té doby mám na obličeji hnědé pigmentové skvrny, které nejsou vždy na jednom místě a které přes léto dosti tmavnou. Tak bych se chtěla zeptat,jestli ty prášky Letrox 50,nebo i porucha štítné žlázy mají vliv na ty pigmentové skvrny.Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že s funkcí štítné žlázy to souvislost nemá. Doporučuji používat v létě vysoké ochranné faktory (SPF 50) a na podzim či v zimě si nechte tato ložiska odstranit laserem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gastroezofageální reflux (GER) u dětí
Články: Gastroezofageální reflux (GER) u dětí
Většina kojenců si občas po...
Chřipka opravdová a ty ostatní
Články: Chřipka opravdová a ty ostatní
Kromě klasické chřipky...
Kruh na rohovce a hrboly na kloubech – ukazatele tukové nadvlády
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Odstranění klíštěte v deseti krocích
Články: Odstranění klíštěte v deseti krocích
Správné odstranění klíštěte...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: