Pigmentové skvrny a užívání ha ráno

Dobrý den, slyšela jsem že když se antikoncepce bere ráno a ne večer, začínají se dělat pigmentové skvrny. Je to pravda?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doba užívání antikoncepce nemá vliv na tvorbu pigmentových skvrn, nicméně je pravdou, že při užívání antikoncepce se pigmentové skvrny objevit mohou.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: