Pigmentový nevus

Prosím vás, já mám takový dotaz. Za 14 dnů jdu na kožní kvůli znaménku a mám z toho strach. Má paní doktorka říkala, že to možná bude chtít odstranit nebo ne, že to posoudí na kožní. Mám velké na zádech. V příloze fotka. Prosím vás, připravte mě na to popravdě. Myslíte si, že to nebude na odstranění, nebo bude? Moc vám děkuji. Paní doktorka obvodní moje říkala, že pokud to bude měnit barvy, je třeba to odstranit. Od známých jsem slyšel, že to bolí, že vám dají injekci. Mám z toho trému. Mám to na zádech. Znaménko má na výšku cca 1 cm a na šířku 0,5 cm. Prosím zkuste posoudit, zda je to fakt nutné na odstranění, nebo ne. Moc vám děkuji za rychlou odpověď. Předem moc moc děkuji. Prosím nevolat, pouze email. DĚKUJI MOC.

Odpověď odborníka:

Určitě se nebojte, ani kdyby bylo potřeba odstranit. Pokud jste z prahy nebo jste schopen dorazit, klldně můžeme probrat v ordinaci. problém je, že se dle fota lze těžko vyjádřit, je nutné vyšetření dermatoskopem, což bych v ordinaci provedla. je to jen taková světelná lupa, kterou bych na znaménko podívala. Je pravda, že i z fota jsou patrné jisté nepravidelnosti, ale i vzhledem k věku si nemyslím, že by jste měl být ves stresu jak ze znaménka, tak z event. zákroku.
Bohužel takto více napsat nemohu. Budete-li mít zájem o konzultaci s vyšetřením v ordinaci, zavolejte na tel. č. 773 562 343 nebo napište na mail - sulcova@dermaesthetic.cz, abychom vás objednali.
Každopádně odstraněním se nic nezkazí.
S přáním klidného dne
Š

MUDr. Hana Šulcová, MBA
MUDr. Hana Šulcová, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: DermaEsthetic

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: