Piha

Chci se zeptat, zda tato piha je v pořádku. Mám ji od mala kousek od třísla. Piha, nesvědí, nemění se. Byl jsem u kožního a je v pořádku. Chci znát i váš názor. Díky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle obrázku se zřejmě jedná o pihu, která je bezpečná. Samozřejmě je lepší pihu vyšetřit osobně s použitím přístroje, pravidelné kontroly pih se doporučují 1 za rok, při výskytu většího počtu pih na těle jednou za 6 měsíců, pihu si tedy nechte pravidelně kontrolovat a při nějaké změně navštivte lékaře k posouzení stavu, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x