Piha

Dobrý den pane doktore, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli si myslíte, že je piha na obrázku v pořádku nebo jestli bych s ní měla zajít k lékaři. Piha je velká asi půl centimetru. Je mi 17 let a nikdy jsem se moc neopalovala. Moc Vám děkuji a hezký den

Odpověď odborníka:

Znaménko na fotografii není nijak nepravidelné, jen ta velikost je hraniční, takže z tohoto důvodu by bylo vhodné např. 1x za 2 roky zkontrolovat. Jinak vyříznutí určitě nutné není.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x