Piha

V příloze Vám posílám foto své pihy na krku. Šlo by jen z fotky poznat zda neni piha nějak podezřelá? Tato vypadá už min. několik měsíců, nemění se. Nesvědí. Velká cca 6mm. Na prohhlídce ostatníh pih na těle jsem byl ale na tutu jsem zapoměl. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Touto cestou se nelze 100% vyjádřit, zda se nemůže jednat o melanom. Je nutné znaménko vyšetřit ručním nebo digitálním dermatoskopem. Doporučila bych vám vyšetření na kožním. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: