Piha

Dobrý den, mam už od narození asi půl milimetru velkou pihu u loketní jamky. Hlídám si jí, je tmavě hnědá, barvu má pořád stejnou ale čas od času v ní cítim jakési jemné píchání. Může to být nebezpečné? V ničem mi nevadí, takže o odstranění sem nepřemýšlela. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně je toto znaménko zcela vpořádku. Ale pokud vás to píchání znepokojuje, je možné pihu preventivně odstranit. Ev. můžete ještě zaslat foto.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: