Piha

Dobré odpoledne, chtěla bych si nechat vyříznou pihu na horní části paže a zajímalo by mě, jestli to budu muset zaplatit nebo by to platila pojišťovna. Piha je asi 1x0,5 cm s pravidelnými okraji a všude stejnou barvou. Ale chci se jí raději zbavit aby se její podoba nezměnila a nevznikl z toho melanom. Nebo je odstranění v mém případě zbytečné? Děkuji mnohokrát

Odpověď odborníka:

V případě, že znaménko je klinicky vpořádku, není nutné jeho odstranění a většinou v tomto případě pojišťovna zákrok neplatí. Ale záleží také na individuálníá domluvě s lékařem. Podle toho jak znaménko popisujete se zdá v pořádku a odstranění by tedy nutné nebylo. Ale přesné vyšetření je možné jen v ordinaci kožního lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x