Piha a odstranění laserem

dobrý den mám ještě jeden dotaz, nad rtem jsem měla od dětství vystouplou pihu, nechtěli mi to doktoři odstranit a poslali mě na leaser do trutnova a tak jsem šla tam a nechala si pihu odstranit leaserem, chci se zeptat byla jsem tam už 4 x na leaseru, pořád tam něco mám chci se zeptat jestli to není nebezpečné to pořád leaserovat a jestli tam nemůže být rakovina svědí mě to občas a nevím co stím problém je že přes leaser nic neposílají na hispologii a dr říkal že mám moc velké obavy že když to odstranil a nic tam skoro už není tak tam nemůže být rakovina nevím zda-li mu věřit, bojím se, nedávno mi ještě odstranil leaserem pihu na ruce a to mi zpigmentovalo, nemůže to být nějaké vážné díky moc za odpověd

Odpověď odborníka:

Rozhodně se nemusíte obávat. Nicméně stává se, že po laserovém odstranění znaménko dorůstá či kůže znovu pigmentuje, je to dané tím, že při tomto zákroku nedojde k odstranění celého znaménka.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: