Piha k posouzení

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat zda se mám znepokojovat s touto pihou? Děkuji Ivana

Odpověď odborníka:

Ne, nemusíte se znepokojovat tímto mateřským znaménkem, ale hlídala bych si ho, doporučuji krýt jej při opalování, nevystavovat přímému slunci.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: