Piha k posouzení

Dobrý den,dcera(3) ma v hlavě tuto pihu,která se zvětšila, je to v pořádku, nebo to může byt vážné? Děkuji

Odpověď odborníka:

Podle fotografie lze jen odhadovat - piha/znaménko vypadá, že má pravidelný tvar a zbarvení a že nekrvácí. K dalšímu se vyjádřit nelze, s jistotou Vám odpoví pouze lékař, který pihu uvidí na vlastní oči, případně ji vyšetří například dermatoskopicky ("prosvítí ji" pomocí speciálního přístroje). Doporučuji proto vyhledat dětského nebo rovnou kožního lékaře.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: