Piha na znamenku

Dobrý den, od narození mám mateřské znaménko na ruce, v poslední době jsem na něm zpozoroval jakoby novou pihu. Chtěl bych se zeptat na váš názor. Děkuji

Odpověď odborníka:

Podle fotografie jde o pilosní mateřské znaménko(vyrůstají z něj chloupky), které je zpravidla benigní. Pokud se vyskytuje v místě chronického dráždění, tak uvažujte výhledově na jeho odstranění. Ale nemusíte mít žádné obavy z nějakého nádorového růstu.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření zpomaluje růst u chlapců
Články: Kouření zpomaluje růst u chlapců
Během čtyř let průměrný...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Umíte první pomoc? Měli byste… Můžete tak zachránit život!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická reakce na amoxicillin po polibku
Články: Alergická reakce na amoxicillin po polibku
Anafylaktické reakce...
Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Články: Magnetická rezonance pomůže odhalit nádor na mozku
Nádory hypofýzy se mohou u...
Obřízka? Proč by ne?!
Články: Obřízka? Proč by ne?!
Je to jenom kousek...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: