Pihy a sluníčko

Dobrý den, před měsícem jsem si nechala odstranit laserem pihu na tváři a chtěla bych se zeptat, zda je možné ji vystavit sluníčku? Stačí na ni nanést vysoký faktor opalovacího krému? Děkuji předem za odpověď a přeji hezký den Alena Pachlová

Odpověď odborníka:

Doporučovala bych do doby, než místečko po laserovém zákroku zcela vybledne, používat faktor SPF 50 a přes to ještě makeup či korektor.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: