Pihy po odstranění laserem

Nechala jsem si laserem odstranit nekolik vystouplych pih na brise a zadech, je to jiz 6 tydnu a mam stale pocit paleni celeho bricha.( pred zakrokem jsem tyto pocity nemela) Co se stane, kdyz se laserem odstrani nejaky zhoubyny utvar kuze a laserovym odstranenim nedoslo k hystologickemu prozkoumani tkane? Je mozne i dodatecne pak nejaky zhoubny proces odhalit? Vysledkem rozboru krve? Dekuji

Odpověď odborníka:

Před ošetřením laserem lékař vyšetřuje kůži a určí, zda je daná tkáň laserem vhodná k odstranění. Pokud by bylo podezření, že tkáň je nádorová, lékař by neindikoval odstranění laserem. Dodatečně lze zhoubné procesy odhalit souborem vyšetření, podle podezření na typ nádoru se volí konkrétní vyšetření. Máte-li jakékoli obavy ohledně nálezu na břiše nebo jakékoli nejasné pocity/obtíže po ošetření, doporučuji informovat o tom vašeho ošetřujícího dermatologa, aby Vás případně dovyšetřil.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Artroza kolene Pane doktore,mam asi 15 let bolesti kolene,byla jsem již 3x na...
  • Penis Mám dotaz je mi 13 let a můj penis při stopoření měří asi jen 7 cm.. A když...
  • Pálení hrudi Je mi 23 let a již delší dobu při zvýšení psychické zátěži (stres...
  • Bolest zad a břicha Už asi měsíc mě pobolívá v levé části břicha, občas v...
  • Nízká tělesná teplota V poslední době - cca měsíc - mám problémy s tělesnou...
  • Vypadávání vlasů Začaly mně padat vlasy-nejprve malá místa a teď mně padají...
 
Kam dál
Naposledy čtené: